Complete Babyuitzetlijst

Als nieuwe ouder heb je een hoop dingen waar je rekening mee moet houden. Zo moeten er ook de nodige spullen aangeschaft worden. Om ervoor te zorgen dat je niks vergeet heeft Babyholic een complete baby uitzetlijst en checklist voor je samengesteld met alle benodigdheden voor je baby. Hierdoor ben jij perfect voorbereid als je kleine ter wereld komt. 

 


MOEDER IN OPKOMST

Ben je ver in je zwangerschap? Dan kan je groeiende buik wel eens in de weg komen te staan. Het is belangrijk dat je goed voor jezelf en je baby blijft zorgen. Er zijn een paar hulpmiddelen die hierbij kunnen helpen. Hieronder hebben we een uitzetlijst opgesteld voor moeders in opkomst.

 

Zwangerschaps BH's (2-3 stuks)

Voedings BH's (3 stuks)

Zwangerschaps Broek (1 stuk)

Zwangerschaps Pyjama

Zwangerschaps Onderbroek

Zwangerschaps Kussen

Voedingstop

Zwangerschapsjurk

Zwangerschaps Badpak


BABY KLEDING

Als je baby wordt geboren dan is het handig om de basis kleren vast in huis te hebben. Gelukkig heeft een baby niet veel nodig en daarom raden wij ook af om heel veel kleren aan te schaffen aangezien je baby er zo weer uitgroeid. Hieronder hebben wij de basis benodigdheden samengesteld die je kan kopen tegen een betaalbare prijs

Rompertjes (6 stuks)

Boven en onderkleding (6 stuks)

Sokjes (4 stuks)


VOOR DE BORSTVOEDING

Wij raden je altijd aan om je baby borstvoeding te geven. Om dit te kunnen doen moet je goed voorbereid zijn en de juiste materialen in huis hebben. Hieronder een aantal producten die niet kunnen ontbreken.

Voeding BH's (3 stuks)

Zoogcompressen

Flesjes voor de melk

Voedingskussen


VOOR DE FLESVOEDING

Mocht je je toch niet comfortablel voelen bij het geven van borstvoeding of begint je baby al tandjes te krijgen dan is het een goed idee om over te stappen op flesvoeding. Een aantal producten kunnen zeker niet ontbreken. Koop ze hieronder. 

Zuigelingenvoeding

Flessen en Spenen

Flessenwarmer

Melkpoeder toren

Flessen schoonmaakset

Magnetron Sterilisator


ETENSTIJD VOOR BABY'S

Als je baby wat ouder wordt dan kan je hem of haar natuurlijk geen flesje of borstvoeding meer geven. Het eetpatroon veranderd en daar horen ook de nodige benodigdheden bij. Hieronder hebben de basis spullen voor je neergezet. 

Slabbertjes

Bord voor Baby's

Beker voor Baby's

Baby Bestek


LUIERS VERSCHONEN

Het verschonen van luiers is geen favoriete bezigheid voor veel moeders. Toch is het een belangrijke bezigheid die bij het moederschap hoort. De producten hieronder kunnen ervoor zorgen dat je kindje de beste zorg krijgt die hij of zij verdiend. 

 


VOOR BIJ HET SLAPEN

Voor een baby is de nachtrust een van de belangrijkste dingen van de ontwikkeling. Bovendien is het ook goed voor jou als je baby goed slaapt. Daarom hebben wij een aantal slaapspullen voor je op een rijtje gezet die niet kunnen ontbreken voor een goede nachtrust. 

Moltons (2 stuks)

Dekentje baby


VOOR IN BAD

Het kan lastig zijn om je baby in bad te doen. Vaak is je kindje er zelf geen liefhebber van. Daarom is het noodzakelijk om de juiste spullen in huis te hebben. De spullen hieronder zullen je helpen om je kleintje in bad te stoppen. 

Hydrofiele washandjes


VERZORGING

De verzorging van je kindje is belangrijk. Doordat hij of zij erg kwetsbaar is voor bacterieën en de zon. Zorg ervoor dat je baby daarom altijd goed beschermd is met de volgende producten. 

Vitamine D en K

Digitale Thermometer

Nagelvijlset

Baby zonnebrand

Baby Borstel en Kam


VOOR ONDERWEG

Als moeder wil je natuurlijk niet altijd binnen zitten en met je baby de wijde wereld in gaan. Om je baby comfortabel te kunnen vervoeren kunnen de volgende producten niet ontbreken. 

Producten aangeraden door andere moeders